• De Club van 100 organiseert donderdag 23 juni haar jaarvergadering.

  Het bestuur nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

   

   

   

  Aanvang:   19.30 uur

  Locatie:     Kantine GAVC

  Notulen 2021

 • Zo wat een verrassing. Bert belde om even een bakje koffie te komen doen. Leuk dacht ik, vijf min later Eelke en Walter voor de deur. Niets vermoedend begon met een verhaaltje en toen drong het pas door. Benoeming tot erelid van GAVC. Heel speciaal.

  Ja waar is het begonnen.

  Toen ik 16 jaar was ben ik in aanraking gekomen met de voetbalclub GAVC.

  Ben toen gevraagd om een ploegje te gaan leiden bij de allerjongsten. F- jes zoals dat genoemd werd. Met dit ploegje ben ik meegegaan tot en met de C’s. Na een aantal jaar werd ik gevraagd om in de jeugdcommissie plaats te nemen en dat heb ik gedaan tot mei jongstleden. Dat zijn dus heel wat jaren. Heb daar een hele mooie en vooral leerzame tijd gehad. O wat heb ik een mensen voorbij zien komen en gaan. Hierdoor heb ik veel mensen leren kennen. Dit is allemaal erg waardevol. Wil er een paar dingen uitlichten waar ik altijd met veel plezier aan terugdenk. De eerste keer toernooi Denemarken, wat een beleving. Zo mooi dat dit om de twee jaar nog steeds actief is. Alle acties die we hebben mogen organiseren. Snertacties en de flessenacties die we hebben georganiseerd. Ook als verkoper al jaren actief bij de oliebollenactie. Met Robert Jelsma, Jesse Visser, Jort de Vries en Gerlof Koopmans een vast team geworden. Naast het rondbrengen hebben we ook altijd even een kleine versnapering. Wat een mooie dag is dat altijd. Naast de jeugdcommissie ben ik ook actief geweest als leider. Tien jaar lang samen met Roy Wolfgang mogen werken, wat een feest altijd. Daarna doorgegaan samen met Gerlof Koopmans, veel samen georganiseerd. Waaronder leuke weekendjes weg met de A1.

  Op een gegeven moment ben ik voorzitter geworden van de jeugdcommissie en had GAVC het beleid dat je dan ook plaats mag nemen in het bestuur. Ook dit is een hele leerzame en vooral mooie tijd geweest. Je bent met het bestuur tocht wel weer op hele andere vlakken bezig dan een jeugdcommissie , dit was dan zeker ook wel weer een leuke uitdaging. Er is teveel om op te noemen. Weet dat ik een hele fijne tijd heb gehad bij GAVC.

  Iedereen bedankt voor de samenwerking en zie jullie hoop ik snel weer op het veld.

   

  Hanneke de Vries