• HOOFDSPONSOR

• Lid worden van GAVC?

• 24-9: Even op stoom komen
    De 2e uitwedstrijd van het seizoen. Verzamelen op het parkeerterrein bij GAVC en met gelukkig 8 spelers en trouwe enthousiaste supporters richting Stiens. Mooi op tijd zodat we nog even kunnen inspelen.

Om 10:30 start de wedstrijd. Het spel gaat over en weer. Het team probeert goed aan te vallen, maar in het begin is het toch wat zoeken. De tegenstander maakt het ons moeilijk, maar soms maken we het ons zelf ook wel wat moeilijk. De verdediging staat gelukkig goed. Het is zoeken naar een opening en de scherpte. Gelukkig valt de 0-1. De tegenstander geeft echter niet op en met een hard afstandsschot wordt het 1-1. Het blijft spannend de eerste helft. Gelukkig valt net voor rust nog de 1-2.

In de rust wat tactische tips qua overspelen en gretigheid. Allemaal wat suikers via een bekertje ranja en weer het veld op. Het lijkt snel zijn vruchten af te werpen. Er wordt scherper en nog enthousiaster gespeeld. De aanvallen beginnen beter te lopen. Achterin blijft de verdediging sterk. Er volgen snel meer doelpunten. Mooie passes, goed afleggen van de bal en overzicht bewaren en koelbloedig scoren.

De tegenstander scoort met nog een mooi afstandsschot, maar de eindstand wordt uiteindelijk 2-8 in het voordeel van GAVC.

We kunnen met zekerheid stellen dat het enthousiasme volop aanwezig is. Er wordt echt samengespeeld als een team. De gretigheid is aanwezig. Als leiders en supporters genieten we om de spelers zo te zien spelen! Daar draait het om bij het voetbal. Plezier in het spel, samen elkaar helpen en je best blijven doen. #grutskoponsteam #WijzijnGAVC