• GAVC 19-1 - Vv Kollum 19-1
  GAVC 19-1 – Vv Kollum 19-1

  Zaterdag 3 september,

  Vandaag begon voor GAVC 19-1 het officiële seizoen met een bekerwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Kollum. Op voorhand was het lastig inschatten wat we van de tegenstander konden verwachten. Dit werd tijdens de warming up wel duidelijk. Veel grote jongens waar we ons fysiek tegen moesten gaan wapenen.

  Vanaf de eerste minuut werd de intentie van GAVC 19-1 duidelijk. Hoewel het soms even wennen was aan nieuwe teamgenoten was GAVC vanaf minuut één de bovenliggende partij. Dit resulteerde al snel in een goede kans voor Antonio welke er helaas nog niet in ging. Hierna ging het snel en binnen korte tijd liepen we uit naar een 4-0 tussenstand. Nog voor rust een tweetal tegentreffers uit een vrije trap en penalty. Echt uitgespeelde kansen wist Kollum niet te creëren.

  In de tweede helft de nodige wisselingen waardoor iedereen vandaag de eerste wedstrijd minuten van het jaar in de benen heeft. Aangezien we de tweede helft ook nog de wind mee kregen, en snel scoorde was het verzet van Kollum definitief gebroken. Er werd in de tweede helft nog 5x gescoord en hiermee kwam de eindstand op 9-2.

  Een mooi begin van het seizoen 2022-2023

  Doelpuntenmakers:
  Björn 3x
  Vigo 3x
  Antonio 1x
  Thomas 1x
  Joris 1x