• HOOFDSPONSOR

  • Lid worden van GAVC?

  • Sipke Ausma (62) gaat per 1 augustus aan de slag als trainer van de JO19-1. Sipke Ausma wordt daarmee de opvolger van Gerlof Koopmans. Naast de JO19-1 gaat Ausma ook de JO12-1 trainen. Ausma is de tweede ervaren trainer die in korte tijd door GAVC is vastgelegd. Vorig jaar werd Abe Kuipers al als Hoofd Jeugdopleiding benoemd. 

    Voorzitter Bert Nicolai: “Met de komst van Ausma kunnen we de JO19-1 goed gaan voorbereiden op de stap naar het 1e elftal.  Niet alleen de JO19-1 gaat hiervan profiteren maar ook de jeugd in de bovenbouw gaat kennismaken met zijn kennis en ervaring. Deze ontwikkelingen maken onderdeel van het nieuwe Technisch Beleid van GAVC dat vorig jaar is opgestart”. 

    Ausma is geboren in Leeuwarden. Hij was zeven jaar lang trainer van v.v. Heerenveen en één jaar Hoofd Jeugdopleiding. Daarna volgden er zeven jaren bij IJsselmeervogels, waar hij Technisch Jeugdcoördinator onderbouw was, alsmede verantwoordelijk voor de Techniekschool en de ontwikkelingstrainingen. De afgelopen seizoenen was hij werkzaam bij ADO’20 in Heemskerk.