• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Ongeslagen de winterstop in!
  Nog steeds verdrietig van het verlies van het Nederlands elftal gister, zijn de jongens van GAVC jo-8 vastbesloten om zelf wel met de winst naar huis te gaan. Nog ongeslagen dit jaar staan de jongens vandaag om 11 uur op het voetbalveld in Hardegarijp.

  Met een temperatuur van 0 graden wordt er om 11 uur afgetrapt. GAVC had het zichtbaar koud waardoor het even duurt voordat de bal in de goal beland. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd! Vanuit een bijzonder genomen corner wordt het 0-1 en is het ijs gebroken. Dit was het doelpunt wat ze nodig hebben. Hardegarijp heeft de verdediging goed staan waardoor scoren lastig is. Door een foutje van de tegenpartij krijgt GAVC een penalty. Deze wordt er vakkundig ingeschoten. Wat een blijdschap bij het team van GAVC! Bij de goal van de keeper van GAVC is het enorm rustig de eerste helft. Ondanks dat, blijft de keeper scherp. Hardegarijp was dicht bij het eerste doelpunt maar dankzij een mooie redding van de keeper van GAVC lukt het Hardegarijp niet om te scoren in de eerste helft. GAVC blijft sterk en gemotiveerd en door een goede samenwerking staat het bij de rust 0-4. Met een comfortabele voorsprong gaan de jongens de box in voor een wel verdiend glas ranja.

  Na de rust hebben de jongens van GAVC nog steeds last van de kou. Ze kunnen het niet echt warm krijgen. Ondanks de koude tenen gaan ze er vol voor om Hardegarijp te verslaan. De jongens van Hardegarijp doen hun best en hebben een paar goede kansen maar de bal gaat er niet in.

  Daar is een foutje van GAVC. Penalty! Deze keer voor Hardegarijp. De keeper van GAVC is er helemaal klaar voor om de bal tegen te houden. Onze eigen mini Noppert stopt vakkundig deze bal! Wat knap gedaan 👌🏻. Even later is de keeper van GAVC kansloos bij een mooi schot van Hardegarijp en zit de bal er toch in voor de jongens van Hardegarijp. De jongens van GAVC zorgden daarna dat de bal niet weer bij de keeper van GAVC in de buurt kan komen. De keeper van Hardegarijp is sterk en heeft veel ballen tegengehouden. Daarnaast zijn de jongens van Hardegarijp sterk en strijdvaardig tot het eind. Dat weerhoudt de jongens van GAVC niet om nog 5 keer de bal in de goal te laten verdwijnen. Ongeslagen dit jaar gaan de jongens van GAVC jo-8 met een winst van 1-9 de winterstop in.

  Als lekkere afsluiting zijn de kampioenen de terugreis naar de Mac Donalds gegaan om met z’n allen de winst te vieren. 🍔 Wat een feest!