• Proeftraining
  • Al vind je voetbal nog zo leuk, je moet natuurlijk wel even kunnen wennen aan een echte voetbalclub. Bij onze jeugdafdeling hoef je dus niet meteen lid te worden.

    Kom eerst maar eens kennis maken en gratis meetrainen. Wat moet je doen: We vragen een mail te sturen naar jeugdzaken@gavc.nl met in het onderwerp:

    Aanvraag gratis proeftraining. Vervolgens vragen we u in ieder geval de volledige naam, geboortedatum en telefoonnummer van degene die mee wil komen trainen, te mailen.

    Als diegene al eerder ergens op een bepaald niveau gevoetbald heeft, horen we dat ook graag. Dan kunnen we namelijk het niveau beter inschatten. U ontvangt van de technisch jeugdvoorzitter een uitnodiging om te komen trainen en deze zal ook de trainer(s) informeren van het team waarin uw zoon/dochter gaat meetrainen.

    Vind je leuk en dan kan je lid bij ons worden. Aan de hand van deze trainingen wordt er gekeken in welk team uw zoon/dochter komt te spelen. Totdat de speler officieel lid is van vv GAVC, is trainen op eigen risico. Wilt u weten hoe vv GAVC omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze privacyverklaring