• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Sponsorcommissie
 • Hoofdsponsor

 • Co sponsor

 • Co sponsor

 • Onze voetbalvereniging vv GAVC kent een grote groep sponsoren. Deze bedrijven en organisaties dragen vv GAVC een warm hart toe en zijn soms al jaren bij de club betrokken. De afgelopen periode hebben we ook weer veel nieuwe bedrijven mogen verwelkomen als sponsor van de club. Daar zijn we ontzetten blij mee! Zonder deze bedrijven was onze club niet wat we nu zijn. De betrokkenheid van al die mooie bedrijven uit Grou en omgeving, zorgen ervoor dat we ons als vereniging totaal maar ook spelers zich individueel verder kunnen ontwikkelen en we onze teams professioneel kunnen presenteren.

  De sponsorcommissie heeft als doel het sponsorbeleid van onze vereniging verder te structureren en te ontwikkelen. Hierbij staat centraal dat wij als vereniging samen met iedere sponsor kijken wat hem of haar het beste past en hoe we die bewuste sponsor zo goed mogelijk gepromoot kan worden binnen vv GAVC.  Hierbij valt te denken aan sponsorborden langs het veld, zichtbaarheid op onze digi-schermen, presentatie van de sponsor in een team (shirt-, trainingspak- of bijvoorbeeld tas-reclame), balsponsor of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier proberen we een win-win situatie te creëren waarvan zowel de sponsor als vv GAVC profiteert.

  De middelen die we binnenkrijgen door sponsoring worden besteed aan het opleiden van (jeugd)trainers, het aanschaffen van materialen en het wordt gebruikt bij de organisatie van een groot aantal activiteiten. Maar we willen nog meer, zoals nieuwe inklapbare doeltjes op alle trainingsvelden en extra voetbalmaterialen, die we onder andere gebruiken om onze jeugdleden actief te laten sporten. De sponsorcommissie van vv GAVC bestaat uit Klaas Siderius, Bert Nicolai en Frank van der Heide.

  ONZE SPONSOREN

  Hier komen een aantal sponsoren aan het woord? We kunnen de hoofdsponsor, een balsponsor en bv een shirtsponsor aan te woord laten.

  SPONSOR WORDEN

  Inkomsten uit contributies, kantineomzet en sponsoring zijn de drie pijlers bij de exploitatie van een sportvereniging. Zo ook bij vv GAVC. Ook bij vv GAVC  geldt, dat "Sport en sponsoring onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn". Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van sponsoring bij onze club? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Waarom word je sponsor?

  Een aantal veel voorkomende redenen die we horen zijn;

  • Je draagt vv GAVC een warm hart toe
  • Je wilt invulling van je "betrokken ondernemerschap"
  • Het vergroten van (lokale) naamsbekendheid
  • Het promoten van een product
  • Het vergroten van je netwerk
  • Je vindt het leuk en waardevol dat het team van je kinderen of je eigen team kan sporten in kleding met jou bedrijfslogo. Eén omdat het goed staat en twee omdat het je naamsbekendheid en betrokkenheid als bedrijf laat zien

  Wat heeft vv GAVC te bieden?

  vv GAVC is een van de grotere voetbalvereniging in midden Friesland. We hebben een ontzetten mooi complex waar we onze sponsoren graag de mogelijkheid geven zich te presenteren op verschillende manieren. Via bordreclame, shirtreclame maar tegenwoordig ook via onze digi-borden. Waar je als sponsor hele actuele producten of aanbiedingen kunt tonen. Als club staan we  goed bekend in de regio, qua jeugdopleiding, qua gezelligheid maar ook qua normen & waarden en uitstraling. Kortom een mooie club om je naam aan te verbinden! Wij bieden een breed scala aan sponsormogelijkheden. Kijk op https://www.gavc.nl/sponsor-mogelijkheden GAVC beschikt over een sponsorcommissie, die contacten onderhoudt met bestaande en potentiële sponsors.

  SPONSOR MOGELIJKHEDEN

  vv GAVC  biedt tal van sponsormogelijkheden. Van het sponsoren van een team, bal of reclamebord tot aan het hoofdsponsorschap, voor ieder bedrijf en budget zijn er passende mogelijkheden. Wij hebben onze mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Speciale aandacht gaat uit naar de sponsorpakketten, met deze pakketten ben je ervan verzekerd dat je onder de aandacht bent van onze leden en bezoekers van ons complex tegen een daarvoor zeer aantrekkelijke prijs. KLIK HIER VOOR MOGELIJKHEDEN

  Uiteraard staan wij ook open voor andere initiatieven. Heb je zelf een idee? Wij horen het graag!   Wil je sponsor worden of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn binnen vv GAVC, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Klik hier voor onze contactgegevens. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf voor één of meerdere mogelijkheden te kiezen. Hieronder zijn de beschikbare opties voor je op een rijtje gezet.