• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Strijders van jo8
  Vroeg in de ochtend vertrekken de jongens van de jo-8 naar Leeuwarden. Vandaag is de tegenstander LAC Frisia. Het was even zoeken naar de kleedkamers, maar uiteindelijk toch gevonden. Snel het shirt binnenstebuiten aantrekken. Beide gele brigades waren anders niet uit elkaar te halen.

  De scheidsrechter fluit af en al snel kijken de jongens van GAVC tegen een achterstand aan van 1-0. Misschien toch nog niet helemaal wakker? De jongens gaan in de achtervolging om de achterstand in te halen. Het schieten op doel gaat goed maar de bal gaat er maar niet in. Na 5 keer naast het doel en nog een bal die door de keeper van LAC Frisia vakkundig van de lijn wordt gehaald, gaat de bal er eindelijk in. Yes. Het staat 1-1.

  Na de time out gaan de jongens van GAVC er weer tegen aan. Na een keer opnieuw de lat geraakt te hebben wordt de bal vakkundig in de kruising geschopt. Er volgen nog 2 goals waarmee de jongens met een comfortabele voorsprong van 1-4 de rust ingingen.

  De jongens van GAVC zijn wakker geworden! Bij de aftrap vliegt de bal er zo snel in dat alle 3 leiders het niet gezien hebben. Gelukkig is er een oplettende speler van GAVC die altijd alles ziet… Het tempo gaat omhoog, de samenwerking en het overspelen gaan steeds beter. Wat een mooie combinaties laten de jongens zien waardoor GAVC de voorsprong kan uitbreiden naar een 1-7.

  De winst kan de jongens bijna niet meer ontgaan. De jongens van LAC Frisia geven niet op en blijven strijden. Goal voor LAC Frisia, 2-7. GAVC laat het hier niet bij zitten. Weer een mooi staaltje teamwerk zorgt voor de 2-8. Daarna volgt er een corner, hij gaat erin! Wat een fantastische goal is dit!! De voorsprong wordt uitgebouwd naar 2-9. Weer een 1, 2, 3tje zorgt voor de 2-10.

  Nog steeds geeft LAC Frisia niet op. Wat een doorzettingsvermogen. Dit maakt dat LAC Frisia scoort. Het staat 3-10. De jongens van GAVC vinden dat de tegenstander wel genoeg heeft gescoord. Met een goede verdediging komt er geen bal meer in de buurt van het doel van GAVC. De jongens zetten de laatste minuten nog even goed door waardoor de eindstand uiteindelijk 3-12 wordt voor GAVC!

  Het is weer een mooie overwinning van de strijders van GAVC na een moeilijk begin. De jongens hebben zich goed herpakt!