• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Doe mee met Walking Football bij G.A.V.C

  Grou - Je bent nooit te oud om te gaan voetballen. We hebben niet allemaal het talent van een Virgil van Dijk of Frenkie de Jong, maar een balletje trappen in eigen tempo dat kan natuurlijk altijd. Veel senioren in Friesland zijn actief binnen het Walking Football. Tijdens de bloeiweek zal bij G.A.V.C. ook een start gemaakt worden met deze sportieve activiteit. Dorpen zoals Jirnsum, Burgum en Berlikum gingen Grou al voor.

  In buurdorp Jirnsum zijn ze dit jaar in november al toe aan hun 10 jaar met deze opkomende tak van voetbal. Dus kan men in Grou niet achterblijven. Deze vorm van voetbal is ideaal voor 55-plussers. Het belooft op dinsdag 4 juni een bijzonder moment te worden. Die dag nemen oud-trainer van sc Heerenveen Foppe de Haan en eco-coach Tjalling van den Berg de aftrap voor hun rekening. Meer informatie volgt later.

  Walking Football is een aangepaste vorm van voetbal speciaal bedacht voor senioren. Bij deze variant hoeven spelers niet te rennen, waardoor het spel minder intensief wordt en blessures worden voorkomen. Het wandeltempo en licht dribbelen is rustiger, maar de essentie van het spel blijft hetzelfde: samen met anderen genieten van het voetbalspel, teamwork bevorderen en actief blijven. Walking Football biedt senioren de kans om op een gezonde en plezierige manier te blijven bewegen, sociale contacten te onderhouden en deel te nemen aan een sportieve activiteit die hen zowel fysiek als mentaal stimuleert.

  Geef je nu op:

  De koffie staat om 10:00 uur klaar in de kantine van G.A.V.C. Geef je nu op via info@gavc.nl of via deze link.