• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Alles-in-een: WEB + TV +   Voetbal.nl app

  Met de site delen we al het clubnieuws direct op de website, op de tv in de kantine en op de Voetbal.nl app.  

  2. Alle informatie komt direct uit de bron

  Informatie over de club, wedstrijdformulieren en uitslagen wedstrijden worden ingevoerd in één systeem. Die informatie staat direct op de website, op de tv in de kantine en in de Voetbal.nl app.

  3. Maak leden en fans blij

  Leden worden via een push-bericht op de hoogte gebracht als een wedstrijd niet doorgaat.! Ook zien ze in de kantine al het clubnieuws terugkomen. Hiermee worden leden nog meer bij de club betrokken.

  4. Geef sponsors een extra podium!

  Zowel op de website, op de tv schermen in de kantine en in de Voetbal.nl app kunnen sponsoruitingen en advertenties geplaatst worden.

  5. Social media best bekeken

  De social media blijft een belangrijk communicatiemiddel binnen de club. We zijn actief op Instagram, Facebook en Twitter met meer dan 1800 volgers waar we veel interactie mee hebben.

   6. Veel minder tijd kwijt aan randzaken, meer tijd voor sport

  Het systeem doet het werk, informatie wordt automatisch getoond op de website, tv in de kantine en in de Voetbal.nl app. We zijn minder tijd kwijt aan administratie en hebben meer tijd om op en langs de velden te staan.

  7. Een volwaardig communicatieteam staat klaar

  GAVC heeft een communicatie werkgroep klaar staan en kan niet wachten om aan het werk te gaan. De werkgroep Communicatie is opgericht omdat uit de (brown paper) sessie met leiders en trainers afgelopen jaar de communicatie als verbeterpunt is aangegeven. Heb je tips, positieve suggesties of nieuwe ideeën geef ze door.  Mail jouw ideeën en wensen en we nemen persoonlijk contact met je op.

  Samen staan we sterk voor een complete website van jouw club.

   

  Aanvulling of opmerkingen: Ons mailadres is: vvgavc@gmail.com