• HOOFDSPONSOR

• Lid worden van GAVC?

• Wedstrijdverslag JO14-1
    Na een weekje niet gevoetbald te hebben door de merke mochten we zaterdag weer aan de bak. Om 11.00 uur werd er afgetrapt in Jubbega.

Na een warming up in de regen, regende het ook doelpunten in de begin fase van de wedstrijd. Na 5 minuten lag de eerste alweer in het netje maar wel aan de verkeerde kant.. 1-0 voor Jubbega, ondanks dat gingen de koppies niet hangen en waren we opzoek naar de aansluitingstreffer. En die kwam er! Na 10 minuten wist Jebbe het netje ook te vinden. In alle blijdschap stond de organisatie bij de geel-zwarten niet goed na de aftrap, daarom had Jubbega maar 1 lange bal nodig om zo voor onze keeper Maxim te komen. Ondanks de inzet van Maxim lag de bal er wel in, 2-1 voor Jubbega.. Hierna volgde een hele slordige fase van de grousters tegen een offensief Jubbega, wij wisten maar niet onder de druk uit te komen en de 3-1 volgde gauw. Weer gingen de kopjes niet hangen en groeiden wij in de wedstrijd hierdoor volgde de 3-2 en de 3-3, vooral de 3-3 was een goal om niet te vergeten dit omdat Samim de doelpuntenmaker was en dat komt niet zo vaak voor! Na 18 minuten lagen er al 6 doelpunten in, een leuk begin voor de toeschouwer. De grousters trokken deze goede lijn door en kwamen vlak voor rust op voorsprong.

Ruststand 3:4.

Na de limonade mochten we weer. Die limonade deed bij de ploeg uit Jubbega wonderen want de 4-4 lag al snel weer in het netje. Tjalling werd erbij te gebracht in de spits en de formatie werd veranderd naar een 1-4-4-2. In het begin was dat een beetje onwennig, maar naarmate de wedstrijd vorderde ging het als een tierelier bij de grousters de 4:5 en 4:6 vielen gauw en wij kregen het gevoel dat de punten al in het tasje zaten. Dit klopte want na nog een paar kansen van de geel-zwarten floot de scheidsrechter af.

Het regende pijpenstelen maar ook doelpunten, al met al een geslaagde ochtend voor de grousters!