• Lid worden van GAVC?

• #Wemogenweer!!!
    Eindelijk de winterstop weer voorbij💪🏼🥳
    Van 3de klasse naar 2de klasse, mogen ze het nu gaan doen in de 1e klasse!

Vanochtend twijfel of de wedstrijd tegen de Zeerobben JO8-1 wel door zou gaan ivm de gevallen sneeuw ❄️ in Grou!? Maar na de lange rit richting Harlingen werd al gauw duidelijk dat er geen sneeuw in Harlingen ligt! Dus VOETBALLEN👏🏼🤩

De jongens zijn er klaar voor, na een lastig begin in de wedstrijd(ff warm worden) werd er leuk overgespeeld door beide teams en al gauw viel de 0-1 na een mooie aanval. De score liep vervolgens in de eerste helft op naar 0-3 en dit leek een ruime voorsprong! RUST! Maar zoals zo vaak kwamen de mannen niet helemaal scherp aan de aftrap van de 2de helft en stond het in een mum van tijd 2-3 en werd het toch nog billenknijpen🤏😁 Zo bleef het een poosje toen ineens onze toppers de bal snoeihard onderkant lat binnen pegelde, 2-4!, om vervolgens de wedstrijd professioneel uit te spelen. Er viel aan beide kanten nog 1 goal! Einduitslag 3-5 voor GAVC JO8-1