• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Wethouder Gijs Jacobse ontvangt eerste GAVC jubileumboek

  Uit handen van GAVC voorzitter Bert Nicolai ontving wethouder Gijs Jacobse, onder andere verantwoordelijk voor wijken en dorpen en sport, het allereerste jubileumboek “100 jaar vv GAVC”. De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst die gisteravond werd gehouden op Sportpark Meinga.

  De wethouder feliciteerde de club met het jubileum en benadrukte de belangrijke rol die GAVC vervult in de Mienskip van Grou. Als cadeau kreeg de club twee officiële wedstrijdballen. Een voor de heren en een voor de dames.

  Voorzitter Bert Nicolai stond in zijn nieuwjaarspeech stil bij de overgang van een zondag naar een zaterdag amateurvoetbalclub en de verschillende  kampioenschappen die club kon vieren. “Dat gevoel is machtig. Voetbal is een teamsport en om een team te vormen heb je successen nodig. En successen komen niet alleen door hard trainen maar ook door plezier te creëren binnen en buiten het voetbalveld”, aldus Nicolai.

  De voorzitter sprak verder in zijn toespraak over de impact van het hebben van succes voor de club. GAVC ziet in het afgelopen jaar een groei van het aantal leden zowel bij de jeugd als bij de senioren. Dat heeft weer als gevolg: meer vrijwilligers, trainers, ouders die de club ondersteunen.

  Nicolai deed tenslotte een oproep naar al haar leden. “GAVC moet in 2023 meer zichtbaar worden. Als belangrijk onderdeel van onze Mienskip moeten mensen van jong tot oud ons weten te vinden. En dat kan alleen als er over je gesproken wordt.”