• Waarom zijn extra technische trainingen zo belangrijk? In veel gevallen maakt een goede techniek ook een goede voetballer. Dit omdat deze spelers de bal eerder onder controle hebben en nauwkeuriger kunnen passen en schieten. Hierdoor creëren ze meer tijd voor hunzelf en kunnen ze de bal preciezer plaatsen. GAVC heeft altijd als doel onze spelers beter te willen maken. En daarom bieden we naast de bestaande trainingen deze extra technische trainingen aan.

  Deze trainingen zijn niet verplicht maar beschikbaar voor jeugdleden die beter willen worden en daar extra in willen investeren. GAVC biedt daarom in het voor- en najaar twee keer een serie van 10 technische trainingen aan. Een serie van 10 trainingen kost 80 euro.

  Het aanbieden van extra technische trainingen maken onderdeel van onze jeugdopleiding. Het doel is niet alleen om spelers een gedegen voetbalopleiding met veel speelplezier te bieden, maar jeugdspelers ook langdurig te binden aan de vereniging, de aantrekkelijkheid om bij GAVC te voetballen te vergroten, ontspanning te bieden en bij te dragen aan de sociaal-emotionele en fysieke ontwikkeling van jeugdvoetballers.

  Naast het opleiden en binden van de recreatieve jeugdvoetballer wil GAVC daar waar het mogelijk is investeren in een meer prestatiegerichte voetbalcultuur binnen de vereniging om hiermee een betere doorstroming van jeugdvoetballers naar de seniorenselecties te bewerkstelligen en talenten te behouden voor de club.

  Met deze extra technische trainingen geven we richting en uitvoering aan een programma om het opleidingskarakter van de vereniging te versterken en onze visie te verwezenlijken.

  Wanneer:                          Voor- en najaar
  Aantal lessen:                   10
  Trainers:                            De trainingen staan onder leiding van Hoofd Jeugd Opleiding Abe Kuipers.
                                            Aangevuld met trainers vanuit GAVC.
  Methode:                           VTON Techniek Trainingen
  Locatie:                              GAVC - Hoofdveld
  Dag:                                   Vrijdagmiddag
  Duur:                                 1 uur

  Leeftijd: Vanaf 8 jaar of spelendlid in JO 9 t/m JO 14 of MO 13 t/m MO 15

  Deelnemers: Totaal 32 per seizoen. Maximaal 16 per groep
  Groep 1: 15.15 aanwezig - 15.30 start de training
  Groep 2: 16.15 aanwezig - 16.30 uur start de training
  Geen training? Alleen als er sprake is van onweer of hevige storm gaan trainingen niet door.
  In alle overige gevallen wel.
  Verhinderd? Kun je een keer niet komen? Dat is jammer. Je kunt een les helaas niet inhalen.

  GAVC Technische Commissie
  technischecommissie@gavc.nl

  Aanmelden