• HOOFDSPONSOR

 • Lid worden van GAVC?

 • Verenigingsplan
 • vv GAVC is een mooie, goed georganiseerde gezonde voetbalvereniging. Na de verhuizing vanuit het sportpark in het dorp is een flink aantal zaken, met een flink aantal vrijwilligers, grondig aangepakt.

  Er staat op dit moment dan ook een prachtige accommodatie waar de voetbalsport met veel plezier wordt beoefend. De prestatiegerichte teams spelen op een goed niveau en de vereniging heeft binnen het dorp haar maatschappelijke functie. Om dit voor de toekomst te behouden en verbeteringen aan te brengen, is dit verenigingsplan opgesteld waarin de organisatorische onderlinge samenhang, doelstellingen, ambities en missie/visie van de vereniging helder gemaakt worden.

  Er is gekozen voor een plan dat loopt tot het jaar 2022, het jaar waarin vv GAVC haar honderd (100) jarig bestaan hoopt te vieren. Met dit plan wordt beoogd een situatie en omgeving te creëren om de verenigingsdoelstellingen te kunnen bereiken. Deze verenigingsdoelstellingen dienen als basis voor de werkwijze en het functioneren van het bestuur, commissies en vrijwilligers.

  Concrete commissiedoelstellingen dienen dan ook een afgeleide te zijn van de inhoud van dit verenigingsplan. Dit beleidsstuk is deels gebaseerd op de bevindingen van een z.g. preventieve organisatiediagnose uitgevoerd door Kjell Aink en Yannic de Wit. Knelpunten en aanbevelingen uit hun rapport zijn meegenomen.

  Dit plan is het uitgangspunt om als vereniging en bestuur transparant en professioneel naar buiten te treden, de communicatie binnen de vereniging te verbeteren en tijdig te kunnen inspelen op voor de vereniging belangrijke onderwerpen en ontwikkelingen.

  KLIK HIER VOOR VERENIGINGSPLAN